Over ons

In het mooie Noord-Hollandse Bakkum, op 10 min fietsen van het strand, bevindt zich restaurant Le Baron.

De eigenaren Patrick (chefkok) en Corinne (gastvrouw) zijn hier in 1993 met hun horeca bedrijf begonnen. Patrick houdt van eerlijk en puur koken met seizoensproducten en vindt het een enorme uitdaging dit te combineren met producten uit de streek.

Corinne maakt het de gasten graag naar hun zin en adviseert daar waar nodig is. Beiden hebben passie voor het koken en het horeca vak. Le Baron voert een uitgebreide wijn-, bier- en digestiefkaart. Naast de à la carte kaart is er een 4-gangen maandmenu voor €36,50 en een Bakkums biermenu voor €39,00.  

In het laatstgenoemde menu worden verschillende lokale bieren verwerkt, die ook per glas besteld kunnen worden. In deze knusse Bakkumse bistro is het heerlijk toeven in de wintermaanden bij de openhaard of zomers na een dagje strand of fietsen in de duinen.

Openslaande deuren grenzen aan een klein terrasje waar je je met een beetje mooi weer en fantasie in Franse sferen waant. Door regelmatig te wisselen van menukaart blijft Le Baron u culinair verrassen. Uiteraard is dit ook een geweldige locatie om iets te vieren. Patrick en Corinne denken dan graag met u mee om er een geslaagde avond of dag van te maken.